Quentin sai yllättäen ennen joulua työtehtävän, joka vaati matkaa ulkomaille. Kestosta ei ollut tarkkaa tietoa, joten asiasta keskusteltuaan perhe pakkasi laukut ja lähti koko perheen voimin jouluksi Englantiin. Olihan siellä sukulaisia ja heidän luokseen perhe pääsikin majoittumaan. Pojat pääsivät pitkästä aikaa näkemään serkkujaankin, samoin Helen oli innoissaan veljensä tapaamisesta. Joulu oli perinteisesti vietetty suuremmalla joukolla, joskin vaihtevalla väkijoukolla.

Loppujen lopuksi matka venähti aina helmikuulle saakka ja niinpä yllätys oli takaisin tultua suuri, kun mökki olikin lumen peitossa. Ulkoremontti saisi odottaa lumien sulamista ja pakkasten lauhtumista. Mutta eipä se haitannut, sisällä oli kyllä työtä riittämiin.

Tapetit oli jo saatu seiniin ja lattiat olivat viime silausta vailla. Sen jälkeen siirryttäisiin keittiön ja kellarin pariin, Helen odotti jo malttamattomana keittiön valmistumista. Hän oli lopulta onnistunut löytämään sopivan hellan, mutta sitä ei tietenkään voinut toimittaa ennen huoneen valmistumista.